Blogs/Vlogs/Kijkje in mijn keuken

Kijkje in de keuken

kijkje in de keuken leefstijlcoaching

Kijkje in de keuken van mijn coaching

Het kan best lastig zijn om een goed beeld te krijgen van wat ik allemaal tijdens een leefstijlcoachingstraject met iemand allemaal behandel. Dus daarom wil ik je op deze pagina een beeld geven van een traject dat ik met iemand doe. En het mooie is, is dat zij ook bereid is om ook te vertellen […]

Blogs

voedingsschema maken

De reden dat ik geen voedingsschema’s (meer) maak

Vroeger verkocht ik voedingsschema’s en maakte ik voorbeelden voor klanten. Hier ben ik helemaal mee gestopt. De belangrijkste reden is dat ik niet geloof dat dit een goede lange termijn oplossing is om af te vallen, gezonder te gaan eten, etc. Ik begrijp dat je je dan afvraagt waarom ik dit niet geloof. Dit heeft […]

gewichtsplateau

8 tips om over dat plateau te komen

afvallen

Ik weet het wel, maar het lukt gewoon niet…

Iedereen weet wel dat er weet ik niet hoeveel dieetboeken, afvalboeken, etc. op de markt zijn. En die boeken vinden ook nog gretig aftrek. Alleen toch hebben mensen het gevoel dat het ze niet lukt om af te vallen. Het lukt altijd wel voor even, maar dan niet meer.

Vlogs

spelen of sporten

Vlog: Spelen of sporten?

Tegenwoordig zie ik vaak dat men sporten ziet als moeten bewegen, maar bewegen kan van alles zijn. Bewegen kan ook bewegen om het bewegen zijn en dan is het spelen. Er zit dan geen specifiek doel achter. Wanneer heb jij voor het laatst gespeeld?

aandachtscirkels

Aandachtscirkels van Eberspacher in het ondernemen

Ondernemen is topsport! Tijdens mijn opleiding tot sportpsycholoog heb ik geleerd over de aandachtscirkels van Eberspacher. Deze worden vaak gebruikt in de topsport. In mijn ogen kun je deze ook toepassen op het ondernemen. Dat leg ik uit in onderstaande twee vlogs.

nooit falen, tenzij je opgeeft

Vlog: Je kunt nooit falen, tenzij je opgeeft!

Oeps, mijn vlog Je kunt nooit falen, tenzij je opgeeft is een beetje lang geworden. Dus ik bedank je alvast voor het geval je het geduld hebt om hem helemaal uit te kijken! In deze vlog: