Blogs/Vlogs/Kijkje in mijn keuken

Kijkje in de keuken

kijkje in de keuken leefstijlcoaching

Kijkje in de keuken van mijn coaching

Het kan best lastig zijn om een goed beeld te krijgen van wat ik allemaal tijdens een leefstijlcoachingstraject met iemand allemaal behandel. Dus daarom wil ik je op deze pagina een beeld geven van een traject dat ik met iemand doe. En het mooie is, is dat zij ook bereid is om ook te vertellen […]

Blogs

weegschaal maar een getal

Dat vind ik toch echt jammer…

Weet je wat ik altijd jammer heb gevonden? Dat iemand al een aantal weken lekker aan het sporten is, gewoon een prima voedingspatroon heeft, zich steeds lekkerder en fitter gaat voelen en dan gaat luisteren naar zo’n stemmetje in het hoofd. Dat stemmetje begint dan te roepen dat je

voordelen luisteren naar je lichaam

8 voordelen van ‘luisteren naar je lichaam’?

Vorige week heb ik het gehad over wat luisteren naar je lichaam is en heb ik je alvast het eerste voordeel gegeven, namelijk geen spanning meer rondom eten. Andere (misschien onverwachte) voordelen zijn: Minder pijn:

luisteren naar je lichaam

Wat is ‘luisteren naar je lichaam’?

Op Social Media, in blogs, in mijn video’s van de #WorkoutWoensdag en in gesprekken heb ik het regelmatig over ‘luisteren naar je lichaam’. Dit lees en hoor je ook op verschillende andere plekken. Maar wat is dat ‘Luisteren naar je lichaam’ eigenlijk? En waarom zou je het moeten doen?

Vlogs

spelen of sporten

Vlog: Spelen of sporten?

Tegenwoordig zie ik vaak dat men sporten ziet als moeten bewegen, maar bewegen kan van alles zijn. Bewegen kan ook bewegen om het bewegen zijn en dan is het spelen. Er zit dan geen specifiek doel achter. Wanneer heb jij voor het laatst gespeeld?

aandachtscirkels

Aandachtscirkels van Eberspacher in het ondernemen

Ondernemen is topsport! Tijdens mijn opleiding tot sportpsycholoog heb ik geleerd over de aandachtscirkels van Eberspacher. Deze worden vaak gebruikt in de topsport. In mijn ogen kun je deze ook toepassen op het ondernemen. Dat leg ik uit in onderstaande twee vlogs.

nooit falen, tenzij je opgeeft

Vlog: Je kunt nooit falen, tenzij je opgeeft!

Oeps, mijn vlog Je kunt nooit falen, tenzij je opgeeft is een beetje lang geworden. Dus ik bedank je alvast voor het geval je het geduld hebt om hem helemaal uit te kijken! In deze vlog: