fbpx

Facebookgroep Van streefgewicht in je hoofd, naar lekker in je vel

Ben je klaar met dat eeuwige diëten, struggelen met je gewicht, die onzekerheden en twijfels erover, die vicieuze cirkel waar je in blijft hangen door elke keer weer opnieuw te beginnen en te dan weer te stoppen, het bereiken wat je wilt, die onrust in je hoofd erover?

  • Ben je nog zoekende naar wat werkt voor jou wat betreft gezonde leefstijl?
  • Ben je regelmatig aan het diëten, maar ben je dieetmoe?
  • Heb je moeite met volhouden (zowel sporten als gezond eten)?
  • Wil je graag lekker in je vel zitten?
  • Wil je een oplossing voor de lange termijn?

Dan zit je bij de Facebookgroep Van streefgewicht in je hoofd, naar lekker in je vel goed. Hier ontvang je tips om blijvend vol te houden. Daarnaast steunen we elkaar naar een gezonde leefstijl die we blijvend volhouden. Je hoeft dan nooit meer opnieuw te beginnen met diëten en je weet wat je ervoor moet doen om het sporten vol te houden.

Ik (Anoek) werk al bijna 15 jaar in de wereld van de fitness en heb veel vrouwen zien struggelen en dit vind ik zonde. Dit hoeft namelijk echt niet. Door mijn eigen ervaring, werkervaring en allerlei opleidingen die ik gedaan heb, weet ik hoe ik jou kan coachen om lekker in je vel te zitten.

Het is namelijk niet nodig om te blijven focussen op dat gewicht en dat helpt ook niet om je doelen te bereiken. Hoe wel leer ik je in deze groep meer over.

community lekker in je vel

Reageer, deel en steun in deze groep. Dan steunen we elkaar in het proces om weer lekker in je vel te komen zitten en te blijven. Zet deze groep in je favorieten en zet de meldingen aan, zodat je niks mist.

In deze groep krijg je geen voedingsschema’s of oefeningen voor krachttraining, maar jij gaat juist vinden wat voor jou werkt. Dit betekent dat je zelf aan de slag gaat en bereid moet zijn tot verandering. Je gaat jezelf echt verder ontwikkelen, zodat je rust in je hoofd krijgt, lekker in je vel zit en nooit meer hoeft te struggelen.

Dus meld je lekker aan, zodat jij ook de sleutel vindt tot blijvend resultaat. Stel jezelf voor in de groep en kom lekker in actie.

Liefs Anoek

van geen energie naar veel energie