Fit en Gezond Ondernemen

1x p/w personal training

+ onbeperkte deelname aan Bootcamp for Every Body

1x p/m leefstijlcoaching

Coachingsgesprek buiten wandelend in natuur

Een half jaar lang

Samen doelgericht en efficiënt aan jouw resultaat werken

Fit en Gezond Ondernemen levert geld op

Je hebt een eigen onderneming (of een zeer ondernemende baan) waarbij je constant bezig bent en je hebt altijd werk op je wachten. Dan heb je een afspraak hier en dan een afspraak daar, de mails moeten nog afgehandeld worden en er moeten nog wat telefoontjes gepleegd worden. Dit geeft je wel een onbestemd gevoel, onrust in je hoofd en lijf. Oh ja, er moet ook nog wat gegeten worden. Vaak haal je dan even snel iets. En sporten? Ja, dat wil je eigenlijk ook nog doen. Maar vaak komen er afspraken tussendoor en/of heb je nog het gevoel dat er veel moet gebeuren waardoor het sporten toch weer uitgesteld wordt. Je weet wel dat sporten en gezond eten goed voor je is, maar het is toch vaak het eerste wat van je lijstje afgaan wanneer het druk is.

Ondertussen merk je wel dat je energielevels wat omlaag gaan. Daarom drink je wat vaker koffie en/of pak je snel even iets te snacken tussendoor voor extra energie. En thuis vragen ze heel logisch ook om je aandacht en energie. Zo langzamerhand begin je te merken dat je conditie wat achteruit gaat. Bovenaan de trap sta je te hijgen. ’s Avonds plof je het liefst op de bank. Uit bed komen is lastig, omdat je nog moe bent. Je slaapt ook niet zo goed. Je begint toch wel wat pijntjes te voelen en je bent sneller moe dan normaal. En stiekem begin je ook iets aan te komen. En het vele zitten wat je doet op een dag helpt ook niet. Sporten? Wanneer dan? En buiten zijn? Wanneer heb je daar tijd voor?

Maar wat nu als het anders kan?

Je wordt lekker wakker, je hebt goed geslapen. De dag staat weer vol met afspraken. Je voelt je lekker energiek. Je hebt het overzicht en je hebt het gevoel dat je de wereld aankan. Je laat je niet gek maken door die afspraken en telefoontjes. De drukte van de dag kun jij lekker managen en je to-do lijstje kun je ook prima afwerken. Je voelt dat je focus hebt en je weet wat je wilt en moet doen. Tussendoor ga je even lekker je hoofd leegmaken door te gaan sporten en/of lekker buiten te zijn. Je voelt en weet dat dit je ontspant en rust geeft. En daarna heb je weer veel energie om de rest van de dag en eventueel een deel van de avond te werken. Je weet wat je wilt eten, dus daar hoef je ook niet over na te denken. Oh wacht, je hebt het voor vandaag zelfs voorbereid omdat je wist dat je een volle dag zou hebben. Dus je hoeft het alleen maar op te warmen.

Je hebt de hele dag genoeg energie en koffie drinken doe je alleen omdat je het gewoon lekker vindt. En als het werk klaar is, heb je voor thuis ook gewoon de aandacht die ze verdienen. Je hebt de energie om met je kinderen te spelen, nog een rondje met je partner te wandelen en als je bovenaan de trap bent, kun je nog praten. En je lijf voelt gewoon prima aan. En ’s avonds val je lekker snel in slaap, zodat je de volgende ochtend weer uitgeslapen je bed kan uitkomen. En je hebt het vertrouwen dat je weer goed nog zo’n volle dag aankan, omdat je weet wat je genoeg energie hebt omdat je goed voor jezelf zorgt.

Ik wil dit ook!

personal training fit en gezond ondernemen

Investeren in jezelf levert geld op

Je investeert in je bedrijf om deze te laten groeien en daarbij zet je jezelf op de tweede plek. Alleen dan vergeet je een belangrijk aspect. Je kunt je namelijk nog beter inzetten voor je bedrijf als je 100% fit bent. Je bedrijf wordt er namelijk niet beter van als je vaak energiedips hebt en te moe bent om efficiënt te werken. Sporten en gezonde voeding geeft jou de energie die je nodig hebt om je voor de volle 100% te kunnen inzetten voor je bedrijf. En sporten leert je ook om door te pushen als het even zwaar is, zodat je deze vaardigheid ook in de business kunt inzetten. Een fitte ondernemer kan meer werk aan, kan beter omgaan met stress en heeft meer energie. Daardoor kun jij weer efficiënter aan het werk en kun je extra inkomen genereren. Het voordeel is ook nog dat een gezonde ondernemer minder vaak ziek is. Dit bespaart je ook weer geld.

Wanneer jij fit en gezond kan ondernemen, heb jij meer energie om je in te zetten voor je bedrijf, kan je efficiënter werken en je bent in staat om jezelf te pushen je grenzen te verleggen. Je behoudt ook het overzicht en daardoor ervaar jij een goede balans tussen ondernemen en je privéleven. En dit zorgt dan weer voor meer ontspanning en rust in je hoofd.

Laten we naar buiten gaan

Ik ben graag efficiënt. Sporten is goed voor je, maar buiten in de natuur zijn ook. Dus daarom gaan we tijdens de personal training ook naar buiten, de natuur in. Dan combineer je het in de natuur zijn samen met sporten. In de natuur zijn, heeft meerdere voordelen. Hierbij kun je denken aan positieve effecten op gezondheid en je immuunsysteem. Zicht op de natuur heeft een kalmerend effect en verhoogt de focus, waardoor je weer efficiënt kunt werken. En het heeft ook een positief effect op je stemming en activiteit in de natuur zorgt ook voor betere slaapkwaliteit.

Zo heb je dus een mooi lijstje van de voordelen van de natuur. En daarom zoeken we deze ook op tijdens de personal training in het Amsterdamse Bos of rondom het Zijdelmeer in Uithoorn.

Bonussen

 • Onbeperkt mailcontact
 • Feedback op voedingsdagboek
 • Een goed boek over voeding kado (verrassing welke)
personal training voor vrouwen

Personal training voor ondernemers werkt omdat:

 • Je dan een afspraak met een persoon hebt staan om te gaan sporten
 • De training van een uur wordt op jouw behoeftes afgestemd
 • Je doelgericht en efficiënt aan jouw resultaat werkt
 • Je leert in een veilige omgeving je grenzen te verleggen, zodat je dit ook in je business gaat doen.
 • Buiten zijn in de natuur werkt stressverlagend en heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand en je gezondheid.

Veelgestelde vragen:

We overleggen wanneer het beste uitkomt. In principe spreken we een vast moment per week af, omdat blijkt dat dat het toch het beste werkt. En kun je een keer echt niet? Dan spreken we op een ander moment af.

We gaan sowieso naar buiten en dan hebben we het over wat voor jou op dat moment het meest belangrijk is. Dit kan voedingsgerelateerd zijn, het kan over slaap gaan, ontspanning of omgaan met stress. Dus dit is erg afhankelijk van jouw vraag.

Dit hangt af van jouw doel, gewenste resultaat en wat jij wil, kan en nodig hebt.

Ja, jij kan het ook zeker. Het is op maat en we kijken naar wat jij nodig hebt, dus ik zorg ervoor dat de training goed is voor jou.

Ik stel me op onderstaande pagina voor:

selflove

Nu €2475,-

 • 26x personal training
 • 6x leefstijlcoaching van een uur
 • 6 maanden deelname aan Bootcamp for Every Body

Extra

 • Onbeperkt mailcontact
 • Feedback op voedingsdagboek
 • Een goed boek over voeding kado (verrassing welke)
 • Bootcamp for Every Body T-shirt