Gewichtsconsulent: Food Coaching

Gewichtsconsulent: Food Coaching

Een gewichtsconsulent adviseert je over gezonde voeding volgens de richtlijnen van de Gezondheidsraad. Dit kan als je wilt afvallen, wilt aankomen of gezonder wilt gaan eten.

Meer dan alleen voedingsadvies.

Er zijn weet ik niet hoeveel dieetboeken op de markt. Alleen als dit echt zou helpen, zouden mensen niet meer in strijd zijn met de weegschaal. Wat ik in de praktijk zie, zijn het vaak die stemmetjes in je hoofd, gewoonten, moeilijke momenten, weinig tijd, sociale druk en meer die je in de weg zitten om blijvend af te vallen. Dus naast het geven van voedingsadvies ga ik je ook zeker coachen op deze gebieden, zodat je de tools in handen krijgt om nu wel blijvend dat gewicht te verliezen.

Het kan natuurlijk ook goed zijn dat je niet hoeft af te vallen, maar op zoek bent naar meer energie en je fitter wilt voelen. Voeding kan hier zeker een bijdrage aan leveren. Samen kijken we dan naar jouw voedingspatroon en gewoonten. Hier gaan we dan mee aan de slag om jou energieker en fitter te laten voelen.

Ook zijn er mensen die juist graag willen aankomen. Je zou zeggen dat dat niet zo moeilijk is met alle voedingsmiddelen die er op de markt zijn. Alleen de uitdaging is om dit op een gezonde manier te doen. Dat is zeker mogelijk en daar kan ik je ook mee helpen. Dit wordt dat ook een combinatie van voedingsadvies en het aanleren van nieuwe gewoonten.

Puur Gezond

In een onderzoek van Yale uit 2014 is onderzocht welk dieet het beste is voor je gezondheid. Ze hebben onder andere gekeken naar een ‘low carb’-dieet, paleo-dieet, veganistisch dieet en mediterraans dieet. Tevens hebben ze gekeken naar diëten die bepaalde voedingsgroepen weglaten; denk hierbij aan glutenvrij, lactosevrij en ‘raw diet’. De conclusie was dat dat niet één dieet het beste was voor je gezondheid. Het belangrijkste was dat je voeding zo min mogelijk bewerkt was en het liefst direct uit de natuur kwam. Dus voeding dient puur en onbewerkt te zijn en een groot deel van je voeding dient bij voorkeur plantaardig te zijn. Daarom ben ik als gewichtsconsulent aangesloten bij Puur Gezond. Met deze methode kun je lekker eten, zijn er geen verboden voedingsmiddelen en eet je wat je lichaam nodig heeft.

Meer info en/of afspraak inplannen

0 + 3 = ?

gewichtsconsulent

Locatie:

De gesprekken zullen bij mijn kantoor aan huis in Uithoorn zijn. We kunnen ook online afspreken via Skype of Google Hangouts.

Tarieven:

Losse consulten:

  • 60 min: €65,-
  • 45 min: €50,-
  • 30 min: €35,-

Pakket 1: €290,-

  • 1x intake van 60 min
  • 1x vervolgconsulent van 45 min
  • 6x vervolgconsulent van 30 min

Pakket 2: €375,-

  • 1x intake van 60 min
  • 2x vervolgconsulent van 45 min
  • 7x vervolgconsulent van 30 min

Wist je dat?

Als je meer wilt focussen op je gehele leefstijl ipv alleen voedingsadvies kan dat ook via mijn leefstijlcoachingstrajecten. Meer informatie hierover vind je via onderstaande knop.

De algemene voorwaarden van Anoek de Voogd Sport & Exercise staan onder de site.