fbpx

Strong woman

 • Strong woman

  Van streefgewicht in je hoofd, naar lekker in je vel.

Trots op je lijf

met vertrouwen door het leven

Genieten van voeding

zonder schuldgevoel

Female power

om alles op een dag gedaan te krijgen

Herken jij jezelf in één of meerdere van de volgende situaties?

 • Heb je een tekort aan energie en heb je daardoor moeite om alles te doen wat je wilt?
 • Je vergeet voor jezelf te zorgen, omdat je altijd klaar staat voor anderen.
 • Je bent hierdoor ontevreden over je eigen lijf en gezondheid.
 • Je begint met sporten en diëten. Na een paar weken stop je weer, waardoor je je nog meer ontevreden voelt en je schaamt je omdat je het weer niet kan volhouden.
krachttraining vrouwen
strong woman resultaatgerichte coaching
 • Je denkt dat je nu toch geen resultaat meer zult boeken, waardoor je negatief denken over dat je het toch niet kan bevestigd wordt.
 • Ben je ontevreden als je in de spiegel kijkt en doe je daarom niet de kleding aan die je wilt aandoen?
 • Je weet niet meer wat je moet doen in de sportschool. Hierdoor ga je toch maar niet en zit je met schuldgevoel thuis op de bank.
 • Je wordt gek van alle diëten die er zijn. Wat is nu goed voor je? Kan je nog wel eten wat je wil?

Maar wat nu als het anders kan?

Daarom heb ik een speciaal personal trainingsprogramma voor vrouwen gemaakt, waardoor je:

 • De energie hebt om in je vrije tijd te doen wat je wilt.
 • Alles kunt doen wat je wilt op een dag.
 • Een manier van denken ontwikkelt die je in staat stelt om betere keuzes te maken, zodat je geen schuldgevoel naar jezelf en bv. je gezin ervaart.
 • De kleding aandoet die je wilt.
 • De mooie en sterke punten van je lichaam kunt benoemen.
krachttraining voor vrouwen
resultaatgerichte krachttraining voor vrouwen
 • De kennis krijgt om het resultaat in de sportschool te bereiken dat je wilt bereiken, zoals afvallen, ronde billen krijgen, sterker worden, kunnen opdrukken en meer.
 • Meer wilskracht en discipline hebt in bv. het volhouden van een gezond voedingspatroon.
 • Een manier van denken leert dat ervoor zorgt dat je het sporten en gezond eten nu wel volhoudt, waardoor jij je goed over jezelf gaat voelen.
 • Eten niet meer gebruikt als een manier om om te gaan met emoties.
 • Effectieve manieren leert om met emoties om te gaan.
 • Tevreden bent over je lichaam waardoor je bent wie je wilt zijn.

Uiteindelijk krijg je meer sexappeal en je straalt meer zelfvertrouwen uit. Je bent trots op wat je lijf kan.

Ik wil dit ook!

Je lichaam is  het enige bezit waar we ons hele leven mee moeten doen. Dus het is wel belangrijk om er goed voor te zorgen en dankbaar te zijn voor wat je lichaam allemaal kan.

Sporten heeft een positieve invloed op je gezondheid op de lange termijn. En een goed voorbeeld doet goed volgen door je kinderen, maar ook door andere dierbaren om je heen.

Neem je belangrijkste bezit niet voor lief en zorg voor je lijf.

strong woman personal training

Strong woman: voor meer zelfvertrouwen

In dit programma gaan we er samen voor zorgen dat je jezelf niet meer uit de weg gaat, door een manier van denken aan te leren die je in staat stelt betere keuzes te maken. Je zorgt dan goed voor jezelf en je weet ook wat te doen in sportschool. Vrouwen hebben nu eenmaal andere wensen dan mannen en vrouwen zijn ook anders dan mannen. Daarom is dit programma speciaal voor vrouwen gemaakt en doe je de oefeningen die vrouwen willen en nodig hebben. Ik leer jou namelijk hoe jij het beste kan trainen om je doelen te halen en ook hoe jij dit zelf kan doen. Ik ga je niet alles op een presenteerblaadje voorkauwen, want ik vind het belangrijk dat jij zelf ook weet waarom iets gedaan wordt. Je gaat het ervaren en zo je een routine ontwikkelen dat voor jou werkt en past bij jouw leven, zodat jij uiteindelijk je ‘vrouwtje’ staat in elk opzicht, zowel fysiek als mentaal. We gaan de samenwerking aan voor minimaal een half jaar, omdat het gaat om consistent trainen en niet om die alles-of-niets-benadering.

personal training krachttraining voor vrouwen

De investering in jezelf (p/m) is:

Zie de details (klik op je keuze) voor wat elk programma inhoudt.

(Bedragen zijn excl. 9% BTW)

Referenties:

Het belangrijkste wat ik heb bereikt, is dat ik het sporten eindelijk volhoud. Door Anoek kon ik mijn focus shiften, de focus lag op de toekomst en duurzaamheid ipv op korte termijn resultaten. Ik ben trainen anders gaan bekijken. Een training hoeft niet altijd perfect te gaan, als je maar gaat. En zo maak je ook stappen, ook al is de ene stap kleiner. Het is toch weer een stap vooruit.

Ook de focus op kracht ipv looks was een nieuwe kijk die erg goed voor me werkt. Het heeft even geduurd voordat ik hem daadwerkelijk kon nemen, maar ondertussen train ik vooral nog om sterker te worden. Ondertussen ben ik 3 kilo afgevallen en dit was eigenlijk niet eens de bedoeling.

De focus op kracht maakt het ook makkelijker trots en tevreden te zijn. Sterker worden is namelijk supergoed meetbaar, en ik voel het ook in mijn lichaam. Hoe ik vind dat ik eruit zie is relatief. Ja kilo’s zijn meetbaar, maar het verschilt echt per dag hoe ik tegen mijn spiegelbeeld aan kijk.

Ik heb de lat op een bepaalde manier lager gelegd, wat voor veel meer duurzaamheid heeft gezorgd. Dus er is geen ‘alles-of-niets’-benadering meer, maar wel rustig aan stap voor stap vooruit. Zo kom je op de lange termijn verder. En een niet te vergeten voordeel is, dat ik de oefeningen veel effectiever uitvoer, omdat Anoek meekeek.

Ik wist niet dat sporten zo lekker was. Eigenlijk wist ik het wel, als kind en tiener genoot in ontzettend van sporten. Tot ik een blessure aan mijn rug kreeg en ik dacht dat sporten niet meer voor mij was weggelegd. Anoek heeft mij laten zien dat dat absoluut niet waar is. Ik heb elke week onzettend zin om weer zwaarder te trainen, om mijn grenzen te verleggen in krachttraining. In het weekend daag ik mijn vriend uit in de sportschool om te kijken of ik al sterker ben (nog net niet, haha). Ik merk dat mijn gedrag verandert omdat ik zie dat ik dit kan. Ik voel me sterk en fit. Ik ben in drie maanden tijd 10kg afgevallen en dit was echt zonder moeite. Ik voel me heel fijn bij mijn gezondere levensstijl. Ik vind het bizar dat je dit al in drie maanden kan bereiken. Als ik dat van te voren wist was ik er eerder aan begonnen.

Personal training Amstelveen

Veelgestelde vragen:

Nee, dat gebeurt niet omdat je een vrouw bent. Een vrouw heeft veel minder testosteron dan mannen, waardoor ze niet bang hoeven te zijn dat ze veel in spiermassa groeien. Wél krijg je precies de rondingen waar jij ze wilt hebben.

Het kan echt wel eens zo zijn dat je spierpijn hebt, maar de trainingen zullen zo zijn dat je nog wel normaal de deur kunt uitlopen en jij je normale dingen kan doen. De trainingen worden namelijk om je leven heen gebouwd en het is niet zo dat je leven om je trainingen heen gebouwd moet worden.

We hebben allemaal een druk leven en iedereen heeft 24 uur in een dag. Je lichaam is wel het enige bezit waar we ons hele leven mee moeten doen. Dus het is wel belangrijk om er goed voor te zorgen en dankbaar te zijn voor wat je lichaam allemaal kan. Dus daarom vraag ik je toch om minimaal 1 en liever 2-3 uurtjes per week vrij te maken om te sporten. Sporten heeft een positieve invloed op je gezondheid op de lange termijn. En een goed voorbeeld doet goed volgen door je kinderen, maar ook door andere dierbaren om je heen. Neem je belangrijkste bezit niet voor lief en zorg voor je lijf.

Het programma wordt aangepast op jouw niveau. Dus het is zeker niet te zwaar. En geloof mij. De meeste vrouwen kunnen veel meer dan dat ze denken. Dus daarom daag ik je op een gecontroleerde manier op steeds een stapje verder te gaan. En het mooie is dat je dit dan ook gaat doen op andere domeinen (bv. werk) in je leven.

Ik geef je niet op een presenteerblaadje hoe jij moet eten. Hier heb je niks aan op de lange termijn, anders zouden al die diëten er ook niet zijn. Ik leer jou hoe jij zelf de juiste keuzes op het gebied van voeding kan maken op een manier die bij jou past.

Deze dingen zijn onderdeel van het leven en daarom is dit ook al meegenomen in het traject (ook in de prijs). Dus tijdens dit traject leer ik je ook om hiermee om te gaan, zodat jij ook het vertrouwen hebt dat je kunt blijven volhouden.