Vragenlijst hardlopen verder opbouwen

Advies: Bepaal eerst je omslag punt voordat je de vragenlijst invult.

Om een nog beter op een maat gemaakt schema voor jou te kunnen maken, is het handig om jouw omslagpunt te weten. Dit betekent je hartslag op het punt dat je (bijna) niet meer verder kunt rennen. Deze bepaal je door een half uur op een snelheid te rennen dat je ook écht maximaal een half uur kan volhouden. En dan is je hartslag na dit half uur je omslagpunt.

Aanvraag hardloopschema

3 + 4 = ?

Disclaimer: Ik kan vanaf een afstand niet zien hoe jij rent en wat jouw techniek is. Dus dat is dan niet mogelijk om hier specifieke tips over te geven. Als je hier advies over wilt, kunnen we altijd een keer een personal training inplannen of je kan kijken of er iemand of een hardloopgroep bij jou in de buurt is. Verder ga ik er vanuit dat je geen blessures hebt.

Tarieven:

Schema 4 weken: 30 euro

Schema 8 weken: 55 euro

Schema 12 weken: 75 euro

Werkwijze:

Stap 1: Je vult de vragenlijst in.

Stap 2: Ik stuur je een bevestigingsmail met factuur en betalingslink.

Stap 3: Na betaling factuur maak ik het schema voor je.

Stap 4: Je krijgt de eerste 4 weken van mij.

Stap 5: Je stuurt aan het einde van deze 4 weken het document ingevuld terug voor feedback en evaluatie. En tussendoor mag je ook altijd vragen stellen. Als je een schema voor 8 of 12 weken hebt gekozen kan ik het schema op basis van de ingevulde gegevens eventueel bijstellen.

Stap 6: Je ontvangt de volgende 4 weken van het hardloopschema.