Leefstijlcoaching | Personal training | Food Coaching | Hardloopschema

De nadruk ligt op het volhouden van je voedingspatroon en beweegpatroon in combinatie met alle dingen die erbij komen kijken. Dus denk hierbij aan het creëren van rust in je hoofd, je niet meer schuldig voelen als…, een balans vinden, naar je lichaam kunnen luisteren, etc. En daarbij als uiteindelijk resultaat dat je nooit meer op dieet hoeft en/of hoeft te beginnen met sporten/bewegen omdat het allemaal in je patroon/ritme zit.

Bewegen is belangrijk, vooral voor de gezondheid van lichaam en mind. Iedereen heeft zijn/haar eigen doelen. Met personal training begeleid ik jou in het behalen van jouw doelen. Vaak is het zo dat iemand zich fit wilt voelen en een goede conditie wilt hebben. Hier kan ik je bij helpen en ondersteunen. Voor mij is het belangrijk dat jij je fit voelt en je dagelijkse activiteiten goed kunt uitvoeren. Sporten zorgt hiervoor.

Elke keer weer op dieet… Hier ben je nu wel klaar mee! Je wilt nu dé oplossing voor de lange termijn. Een gewichtsconsulent adviseert je over gezonde voeding volgens de richtlijnen van de Gezondheidsraad. Dit kan als je wilt afvallen, wilt aankomen of gezonder wilt gaan eten.

Tijdens Foodcoaching gaan we samen op zoek naar jouw oplossing. Ik coach je op meer dan alleen voeding, zodat jij ook die balans vindt.

Er zijn veel hardloopschema’s op internet te vinden en die zijn vaak wel prima. Ik heb alleen gemerkt dat zo’n schema in het begin prima vol te houden is, maar op een bepaald punt niet meer. Dat komt meestal omdat deze niet op jou is afgestemd. En verder wordt deze ook niet aangepast als de situatie daar om vraagt. En dat kan ik dus wel voor jou doen

Referenties

Anke Wijnen:

Los van dat Anoek haar vak echt serieus neemt, het leuk is haar in haar ondernemerschap te volgen en ze een heerlijk nuchter mens is, zijn er 2 redenen waarom ik haar aan iedereen aanraadt. Ten eerste zit Anoek niet vast aan methodes, hypes of producten. Ze gebruikt haar vakkennis en de informatie die jij haar geeft voor adviezen die bij JOU passen. Anoek is zuiver en principieel: ze gaat voor duurzaam effect en daarom moet het passen. Het hoeft ook niet perfect, als er maar stapjes gezet worden. Ten tweede is Anoek een steun en toeverlaat. Nooit verwijtend, soms confronterend en altijd opbouwend. De discipline op blijven brengen om te gaan sporten is “mijn ding”, het is fijn dat Anoek die drempel niet verhoogt met ingewikkelde zaken of strengheid, maar juist verlaagt door eenvoud en steun.

Eva de Jong:

Trainen met Anoek is nooit zwaar. Mentaal dan, want lichamelijk zorgt ze ervoor dat je tot het uiterste gaat. Maar door haar begeleiding / coaching krijg je het vertrouwen dat je het kunt, dat je goed bezig bent en is het makkelijk en leuk, en vooral goed vol te houden, in de training zelf maar ook op langere termijn.
Ze zorgt ervoor dat er afwisseling is in het trainingprogramma waardoor het leuk en uitdagend blijft.
En ondanks maar 1 keer per week te trainen heb ik zichtbaar goede resultaten. Betere resultaten dan ik had verwacht en dacht dat mogelijk was.

Simone Koops-Ouwerkerk:

Sinds ruim twee jaar is Anoek mijn personal trainer. Ze doet dat met grote professionaliteit en vanuit een no-nonsense mentaliteit. Ze sluit uitstekend aan op mijn persoonlijke wensen en fysieke mogelijkheden en weet mij te motiveren om elke keer weer een stapje verder te gaan.

Monique

“Ik dacht dat ik nooit die kilo’s, die ik in de overgang (en in de jaren ervoor) had opgespaard, zou kunnen verliezen. Tot de knop omging in mijn hoofd en ik er zo van baalde, dat er echt iets moest gaan gebeuren. Ik heb Anoek gebeld en we zijn aan de slag gegaan. Met behulp van een app en de methode Puur Gezond is het me gelukt om in 3 maanden tijd 8 kilo (meer dan 10% van mijn lichaamsgewicht) te verliezen. Al mijn kleren passen weer. En ik voel me heerlijk! Het was hard werken, maar ik kan niet zeggen dat het afzien was. Veel discipline, dat was wel nodig. En minimaal 3 keer per week stevig trainen op de sportschool. Anoek heeft me op de lastige momenten gemotiveerd om verder te gaan. Fouten bestaan niet. Zie het als leermomenten. Luister naar je lijf. En focus! Stel je doelen realistisch en ga daarvoor, maar behoudt wel het plezier in eten! Anoek is een topper en ik kan het iedereen aanraden om met haar aan de slag te gaan als je wat kilo’s wilt verliezen, maar vooral ook als je je gezonder en beter in je vel wilt voelen! Het is echt de moeite meer dan waard!!!”

Esther de Jong:

April 2018: ik ben weer begonnen met hardlopen. Hardlopen en ik hebben een beetje een haat-liefde verhouding. Als het lekker gaat, krijg ik er enorm veel energie van en als het niet lekker gaat, is het zo zwaar. Ik zit nu op dat zware punt en ik weet even niet meer hoe nu verder. Ik besluit dat ik wel wat hulp kan gebruiken.

Ik volg al een tijdje 1 x per week een bootcamp-les bij Anoek en dat bevalt me erg goed. Ze is een nuchtere dame die mij zonder veel te pushen erg kan motiveren. Ze is erg nuchter en daar hou ik van. Anoek heeft ook een opleiding gedaan tot hardlooptrainer en daarom besluit ik haar om hulp te vragen.

Samen bespreken we waar ik nu tegenaan loop, waar ik hulp bij kan gebruiken en maken we een plan van aanpak.

Ik besluit tot doel te stellen dat ik in september 8 km wil lopen bij de Dam tot Dam by night en ik wil mijn snelheid verhogen naar de 6 minuut per km.

Anoek maakt een schema voor mij en geeft me tips over mijn techniek. Iedere 4 weken evalueren we hoe het gegaan is en krijg ik weer 4 weken bij mijn schema. Dit geeft mij de nodige stok achter de deur. Ook tussentijds neem ik bij problemen contact op met Anoek.

Nu is het inmiddels augustus en de Dam tot Dam loop by night begint dichterbij te komen. Die 8 km kan ik inmiddels wel lopen. En met de snelheid gaat het ook een stuk beter. In de laatste weken werken we nog verder aan de snelheid.

Ik ben zo blij dat ik Anoek om hulp gevraagd heb! Het hardlopen gaat nu zo lekker! Na de loop in Amsterdam red ik het zelf wel weer even. Maar in februari wil ik een 10 km loop gaan doen in de duinen in Schoorl. In de voorbereiding op die loop ga ik Anoek zeker weer om hulp vragen, want dan moet ik dus ook klimmen….