Werken met mij

Leefstijlcoaching

Rust in je hoofd

Niet meer schuldig voelen als je iets ‘slechts’ eet

Stoppen met de ‘alles-of-niets’- benadering

Leren luisteren naar je lichaam

Je eigen lijf vertrouwen

Een gezonde leefstijl begint in je hoofd. Als je kijkt naar de onderwerpen waar veel mensen (ik in het verleden ook) tegenaan lopen, komt mindset altijd om de hoek kijken. Dus daar gaan we tijdens leefstijlcoaching ook vooral mee aan de slag.

De nadruk ligt op het volhouden van je voedingspatroon en beweegpatroon in combinatie met alle dingen die erbij komen kijken. Dus denk hierbij aan het creëren van rust in je hoofd, je niet meer schuldig voelen als…, een balans vinden, naar je lichaam kunnen luisteren, etc. En daarbij als uiteindelijk resultaat dat je nooit meer op dieet hoeft en/of hoeft te beginnen met sporten/bewegen omdat het allemaal in je patroon/ritme zit.

Personal training

Sporten om je fit en lekker te voelen

Stok achter de deur om wekelijks te trainen

De oefeningen goed aanleren

Lekker bewegen binnen jouw eigen mogelijkheden

Referenties

Monique

“Ik dacht dat ik nooit die kilo’s, die ik in de overgang (en in de jaren ervoor) had opgespaard, zou kunnen verliezen. Tot de knop omging in mijn hoofd en ik er zo van baalde, dat er echt iets moest gaan gebeuren. Ik heb Anoek gebeld en we zijn aan de slag gegaan. Met behulp van een app en de methode Puur Gezond is het me gelukt om in 3 maanden tijd 8 kilo (meer dan 10% van mijn lichaamsgewicht) te verliezen. Al mijn kleren passen weer. En ik voel me heerlijk! Het was hard werken, maar ik kan niet zeggen dat het afzien was. Veel discipline, dat was wel nodig. En minimaal 3 keer per week stevig trainen op de sportschool. Anoek heeft me op de lastige momenten gemotiveerd om verder te gaan. Fouten bestaan niet. Zie het als leermomenten. Luister naar je lijf. En focus! Stel je doelen realistisch en ga daarvoor, maar behoudt wel het plezier in eten! Anoek is een topper en ik kan het iedereen aanraden om met haar aan de slag te gaan als je wat kilo’s wilt verliezen, maar vooral ook als je je gezonder en beter in je vel wilt voelen! Het is echt de moeite meer dan waard!!!”

Anke Wijnen:

Los van dat Anoek haar vak echt serieus neemt, het leuk is haar in haar ondernemerschap te volgen en ze een heerlijk nuchter mens is, zijn er 2 redenen waarom ik haar aan iedereen aanraadt. Ten eerste zit Anoek niet vast aan methodes, hypes of producten. Ze gebruikt haar vakkennis en de informatie die jij haar geeft voor adviezen die bij JOU passen. Anoek is zuiver en principieel: ze gaat voor duurzaam effect en daarom moet het passen. Het hoeft ook niet perfect, als er maar stapjes gezet worden. Ten tweede is Anoek een steun en toeverlaat. Nooit verwijtend, soms confronterend en altijd opbouwend. De discipline op blijven brengen om te gaan sporten is “mijn ding”, het is fijn dat Anoek die drempel niet verhoogt met ingewikkelde zaken of strengheid, maar juist verlaagt door eenvoud en steun.

Eva de Jong:

Trainen met Anoek is nooit zwaar. Mentaal dan, want lichamelijk zorgt ze ervoor dat je tot het uiterste gaat. Maar door haar begeleiding / coaching krijg je het vertrouwen dat je het kunt, dat je goed bezig bent en is het makkelijk en leuk, en vooral goed vol te houden, in de training zelf maar ook op langere termijn.
Ze zorgt ervoor dat er afwisseling is in het trainingprogramma waardoor het leuk en uitdagend blijft.
En ondanks maar 1 keer per week te trainen heb ik zichtbaar goede resultaten. Betere resultaten dan ik had verwacht en dacht dat mogelijk was.

Simone Koops-Ouwerkerk:

Sinds ruim twee jaar is Anoek mijn personal trainer. Ze doet dat met grote professionaliteit en vanuit een no-nonsense mentaliteit. Ze sluit uitstekend aan op mijn persoonlijke wensen en fysieke mogelijkheden en weet mij te motiveren om elke keer weer een stapje verder te gaan.