fbpx

Check oefeningen voor in je sportschool in Uithoorn

  • personal trainer mijdrecht

Check krachtoefeningen voor in een sportschool in Uithoorn

Twijfel je of je de oefeningen in de sportschool goed uitvoert? Wil je een check hiervoor laten uitoefenen bij mij in mijn PT-studio in Uithoorn? De laatste tijd heb ik namelijk gemerkt dat er behoefte is om te checken of je de oefeningen in de sportschool goed uitvoert, omdat het in de sportschool lastig is om je uitvoering te laten checken omdat er niet zoveel trainers rondlopen.

Ik snap dat het dan lastig is om oefeningen te gaan die onbekend voor jou zijn en waarvan je niet zeker weet dat je ze goed doet. Je blijft dan liever bij het veilige van wat je kent. Vaak is dat bij vrouwen cardio of krachttoestellen. Er is op zich niks mis met beide, maar je kan zoveel meer. Ik vind het zonde dat dat er dan niet uitkomt. Je kan dit namelijk wel.

Check van je uitvoering en schema

Tijdens een afspraak in mijn personal training studio in Uithoorn gaan we samen aan de slag en jouw uitvoering van de krachtoefeningen die je in de sportschool doet checken. Denk hierbij aan oefeningen, zoals de squat, dead lift, opdrukken, lat pull down en meer. De oefeningen die we doen heb ik dan al voor je in een schema verwerkt die je dan die maand in je eigen sportschool kan doen. De maand erop spreken we dan weer af voor de volgende stap in je schema en doen we weer een check van je uitvoering van de oefeningen, zodat jij met vertrouwen in die sportschool rondloopt.

Stappenplan:

Dus laten we hiermee aan de slag gaan als je dit wilt. Het stappenplan is dan:

  • We bellen eerst om kennis te maken
  • Daarna vul je een intakeformulier in. Daar zet je onder andere wat je nu al in de sportschool doet.
  • Aan de hand van dit formulier maak ik het schema voor je
  • Dan spreken we af in mijn pt-studio in Uithoorn om dit schema te doorlopen en dus je uitvoering van de oefeningen te checken
  • Dan ga je zelf een maand ermee aan de slag in je eigen sportschool
  • Je laat aan het einde van die maand weten hoe het gaat, zodat ik weet hoe ik de volgende stap in je schema kan maken.
  • Dan spreken we weer af in mijn studio in Uithoorn voor een update van je schema en een check.

Tarief: €92,50 per maand

P.S. We moeten dan wel overdag afspreken, omdat mijn avonden vol zijn. Of er moet toevallig net die week een plekje vrij zijn.

Adres van mijn PT-studio in Uithoorn

Adres: Amsterdamseweg 15S, Uithoorn. Dit is op het industrieterrein in Uithoorn en vlakbij de N201, dus ook goed bereikbaar vanuit Aalsmeer, Amstelveen en Mijdrecht.

Yes, ik wil dit

4 + 0 = ?