fbpx

Personal Training Rittenkaart

Personal Training in Uithoorn

personal trainer aalsmeer

Vanaf 12 februari heb ik beperkt plek voor nieuwe klanten. Ik heb dan plek op maandag 18uur, vrijdag 9uur, 11uur en vrijdag 15uur.

Wil je op een ander moment?

Mijn collega Marcellina Covelli geeft ook personal training op dezelfde locatie als ik in Uithoorn. Je kan haar benaderen als je personal training wilt. Je kan haar een whatsapp sturen of bellen op 0624206862

Tarieven strippenkaart personal training:

  • €72,50 per training bij afname 10 trainingen (€725,- totaal) *
  • €67,50 per training bij afname 25 trainingen (€1687,50 totaal) **
  • €62,50 per training bij afname 40 trainingen (€2500,- totaal) ***

Deze tarieven gelden ook als je met zijn tweeën komt. De betaling gaat via factuur waarbij je de factuur vooraf ontvangt.

* 16 weken geldig

**9 mnd geldig

*** 1 jr geldig

Introductietraject personal training

Ik snap dat je soms kunt twijfelen over of personal training wat voor je is. Daarom heb ik het introductietraject in het leven geroepen. Dit betekent dat je 3 trainingen kunt doen voor de prijs van €185,-.

duo personal training uithoorn

Alle trainingen zijn in mijn personal training studio in Uithoorn op de Amsterdamseweg 15S (nieuwbouw bedrijvenverzamelgebouw achter de panden die aan de Amsterdamseweg staan). Het is vlakbij de afrit van de N201, zodat Amstelveen, Aalsmeer en Mijdrecht ook om de hoek zijn.

De trainingen zijn altijd rond de 60 minuten.

Op welk tijdstip zijn de trainingen?

Dit is in overleg en afhankelijk van onze beide agenda’s. Het handigst is om ook met een vast tijdstip te werken, zodat jij dat voor vast in je agenda kan inplannen en ik ook. Op een vast moment in de week sporten helpt met volhouden en als je op dat moment een keer niet kan zoeken we de week ervoor naar een tijdstip voor die week erna wanneer kan.

Laat een bericht achter en ik bel je voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

5 + 0 = ?

De algemene voorwaarden van Anoek de Voogd Sport & Exercise staan onder de site. De belangrijkste spelregels voor Personal Training vind je hier.