fbpx

Personal Training Rittenkaart

Personal Training in Uithoorn

personal trainer aalsmeer

Tarieven strippenkaart personal training:

  • €72,50 per training bij afname 10 trainingen (€725,- totaal) *
  • €67,50 per training bij afname 25 trainingen (€1687,50 totaal) **
  • €62,50 per training bij afname 40 trainingen (€2500,- totaal) ***

Deze tarieven gelden ook als je met zijn tweeën komt. De betaling gaat via factuur waarbij je de factuur vooraf ontvangt.

* 16 weken geldig

**9 mnd geldig

*** 1 jr geldig

Introductietraject personal training

Ik snap dat je soms kunt twijfelen over of personal training wat voor je is. Daarom heb ik het introductietraject in het leven geroepen. Dit betekent dat je 3 trainingen kunt doen voor de prijs van €185,-.

duo personal training uithoorn

Alle trainingen zijn in mijn personal training studio in Uithoorn op de Amsterdamseweg 15S (nieuwbouw bedrijvenverzamelgebouw achter de panden die aan de Amsterdamseweg staan). Het is vlakbij de afrit van de N201, zodat Amstelveen, Aalsmeer en Mijdrecht ook om de hoek zijn.

De trainingen zijn altijd rond de 60 minuten.

Op welk tijdstip zijn de trainingen?

d.d. 11 april: Op dit moment neem ik alleen klanten aan voor na 1 juni en beperkt ervoor (doordeweeks overdag) vanwege een te volle agenda. Sorry voor het ongemak. Je kan altijd je gegevens achterlaten, zodat we wel alvast kunnen overleggen en ik je advies kan geven.

Laat een bericht achter en ik bel je voor een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wel neem ik alleen klanten aan voor na 1 juni en beperkt ervoor

1 + 1 = ?

De algemene voorwaarden van Anoek de Voogd Sport & Exercise staan onder de site. De belangrijkste spelregels voor Personal Training vind je hier.