Referenties

Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
Marielle de Graaf
Marielle de Graaf
2021-11-18
Anouk is enthousiast, weet je net even verder te duwen, maar past ook rustig oefeningen aan als het nog te zwaar is lichamelijk. Iedereen werkt op eigen niveau dus een laagdrempelige en vooral ook gezellige plek om te trainen.
Anke Wijnen
Anke Wijnen
2021-11-11
Personal training, in een groep. Geloof me, je krijgt echt alle persoonlijke aandacht die je maar wilt en/of nodig hebt. Een fijne en simpele stok achter de deur. Anoek is gewoon geweldig!
Esther Thijssen
Esther Thijssen
2021-11-11
Sinds ik bij Anoek train, voel ik mij zowel mentaal als fysiek fitter. De strong woman trainingen zijn voor iedereen, omdat iedereen zijn eigen schema heeft. Ook is het zeer afwisselend, omdat we elke 4 weken met een nieuw schema trainen. Anoek heeft veel aandacht voor iedereen en legt alles goed en duidelijk uit. Ik kan het echt aanbevelen!
Yvonne Maarse
Yvonne Maarse
2021-11-11
Anoek legt goed de oefeningen uit en let goed op je uitvoering. Doordat de groep klein is, is er genoeg tijd voor vragen en aanpassing van een oefening indien nodig. Ik train nu sinds een half jaar 2x per week bij Anoek, ik merk dat ik sterker word. En de muziek is top!
Susanne Aalders-Elskamp
Susanne Aalders-Elskamp
2021-11-11
Krachttraining in een hele kleine groep. Dat maakt dat ik eindelijk over de drempel ben gestapt om te gaan sporten. Het is gezellig, je leert elkaar snel kennen, we zijn immers met een klein clubje. Anoek begeleidt heel goed: persoonlijke instructie, geen kans om te lummelen ;-). Het programma is afwisselend en wordt dus niet saai (wel pittig natuurlijk). Ik doe dit nu 5 maanden en merk en zie resultaat. Een aanrader!
Hand(ig)Werk Uithoorn
Hand(ig)Werk Uithoorn
2021-11-11
Mieke van Schaik
Mieke van Schaik
2021-11-11
I Kuipers
I Kuipers
2021-03-22
Ik train nu samen met mijn dochter al bijna 2 jaar bij Anoek. In deze tijd heeft ze ons geholpen onze doelen te behalen: fit worden, soepel worden, afvallen en een gezonde levensstijl aan te nemen. Tijdens en buiten de Personal Training besteedt zij veel aandacht aan voeding, slaap en mindset wat hierbij goed helpt. Daarnaast heeft zij heel veel kennis over het lichaam en blessures, waardoor elke training aangepast kan worden als je een blessure hebt. Zij geeft daarbij ook tips/oefeningen om sneller van de blessure af te komen. Ook op onze mindere dagen weet zij ons te motiveren waardoor wij altijd alles uit onszelf halen. Kortom, wij zijn heel tevreden en blijven ook zeker trainen bij haar!
Angela Bults
Angela Bults
2021-02-22
Ik train nu al 10 maanden bij Anoek. Eerst via het Strong Woman programma, nu met een strippenkaart. Het Strong Woman programma is een Instagram ondersteuning die me weer na heeft laten denken over waar ik mijn focus leg, wat belangrijk is en hoe ik hier op een gezonde manier mee om kan gaan. Dat was heel helpend. Daarnaast is er natuurlijk personal training van Anoek. Zij weet heel goed wat ze doet. Ik heb schouder en rugklachten, die met de gepersonaliseerde oefeningen die Anoek aanbiedt stabiel en een heel stuk beter zijn geworden. Daarnaast is het ook altijd prettig met Anoek. Voordat ik het weet heb ik alweer alle spiergroepen getraind, me in het zweet gewerkt zonder dat dat enorme spierpijnen oplevert. En natuurlijk geen blessures! Ik ben blij met deze mogelijkheid om te sporten (buiten) in deze lock down tijden! Ook is het plannen van afspraken altijd goed mogelijk, een keertje onverwacht aanpassen geen enkel probleem, dat regelt ze altijd vlot.
Ron Langelaan
Ron Langelaan
2020-04-13

Na een skie-ongeluk, ben ik anderhalf jaar in behandeling geweest bij een fysiotherapeut. Toen ik uitbehandeld was durfde ik eigenlijk niets meer te doen uit angst om mijn pols weer te breken. Van het idee om te sporten raakte ik al in paniek. Ik wist dat dit mentaal was en wilde hiermee aan de slag.

Ik ging dus op zoek naar een personal trainer, maar had bij de meeste mensen geen goed gevoel. Het was allemaal zo oppervlakkig. Toevallig kwam Anoek op mijn pad. Haar Hollandse nuchterheid sprak mij aan en ik was onder de indruk van alle opleidingen die ze had gedaan.

Ik ben nog steeds verbaast hoe snel ik over die mentale blokkade heen ben gekomen. Door Anoek’s kennis en begeleiding durfde ik na drie sessies alweer van alles te tillen. Ik was zo tevreden dat ik bij haar ben blijven sporten.

Nu, 8 maanden later, train ik inmiddels zelfs twee keer per week bij haar. Ze weet precies wanneer ze mij een schop onder mijn kont moet geven of juiste mijn perfectionistische mindset moet temmen. Ik til zonder moeite mijn neefje van 2 jaar oud op en zware boodschappen zijn voor mij geen probleem. Missie geslaagd.

Wat ik heel bijzonder vind, is dat als bijproduct van al mijn sessies bij Anoek, ik liefde voor mijn lichaam heb ontwikkeld. Voordat ik trainde bij Anoek was ik erg onzeker over mijn lichaam. Nu voel ik vooral trots als ik ’s ochtends in de spiegel kijk. Niet omdat ik nu opeens een of ander afgetraind lichaam heb, maar omdat alles sterker en strakker voelt. Ik zie én voel de resultaten van al mijn harde werk en dat geeft zelfvertrouwen.

Ik ben overtuigd dat dit komt door Anoeks no-nonsense aanpak. Ze focust op effectieve oefeningen correct uitvoeren, en deze vaak herhalen. Geen onrealistische beloftes, geen gewichtsdoelen en geen rare voedingsschema’s. Gewoon consistent sporten en jezelf blijven uitdagen.

Als je een personal trainer zoekt, raad ik haar dus zeker aan. Ze is altijd aan het bijleren en weet écht waar ze het overheeft.

April 2018: ik ben weer begonnen met hardlopen. Hardlopen en ik hebben een beetje een haat-liefde verhouding. Als het lekker gaat, krijg ik er enorm veel energie van en als het niet lekker gaat, is het zo zwaar. Ik zit nu op dat zware punt en ik weet even niet meer hoe nu verder. Ik besluit dat ik wel wat hulp kan gebruiken.

Ik volg al een tijdje 1 x per week een bootcamp-les bij Anoek en dat bevalt me erg goed. Ze is een nuchtere dame die mij zonder veel te pushen erg kan motiveren. Ze is erg nuchter en daar hou ik van. Anoek heeft ook een opleiding gedaan tot hardlooptrainer en daarom besluit ik haar om hulp te vragen.

Samen bespreken we waar ik nu tegenaan loop, waar ik hulp bij kan gebruiken en maken we een plan van aanpak.

Ik besluit tot doel te stellen dat ik in september 8 km wil lopen bij de Dam tot Dam by night en ik wil mijn snelheid verhogen naar de 6 minuut per km.

Anoek maakt een schema voor mij en geeft me tips over mijn techniek. Iedere 4 weken evalueren we hoe het gegaan is en krijg ik weer 4 weken bij mijn schema. Dit geeft mij de nodige stok achter de deur. Ook tussentijds neem ik bij problemen contact op met Anoek.

Nu is het inmiddels augustus en de Dam tot Dam loop by night begint dichterbij te komen. Die 8 km kan ik inmiddels wel lopen. En met de snelheid gaat het ook een stuk beter. In de laatste weken werken we nog verder aan de snelheid.

Ik ben zo blij dat ik Anoek om hulp gevraagd heb! Het hardlopen gaat nu zo lekker! Na de loop in Amsterdam red ik het zelf wel weer even. Maar in februari wil ik een 10 km loop gaan doen in de duinen in Schoorl. In de voorbereiding op die loop ga ik Anoek zeker weer om hulp vragen, want dan moet ik dus ook klimmen….

Los van dat Anoek haar vak echt serieus neemt, het leuk is haar in haar ondernemerschap te volgen en ze een heerlijk nuchter mens is, zijn er 2 redenen waarom ik haar aan iedereen aanraadt. Ten eerste zit Anoek niet vast aan methodes, hypes of producten. Ze gebruikt haar vakkennis en de informatie die jij haar geeft voor adviezen die bij JOU passen. Anoek is zuiver en principieel: ze gaat voor duurzaam effect en daarom moet het passen. Het hoeft ook niet perfect, als er maar stapjes gezet worden. Ten tweede is Anoek een steun en toeverlaat. Nooit verwijtend, soms confronterend en altijd opbouwend. De discipline op blijven brengen om te gaan sporten is “mijn ding”, het is fijn dat Anoek die drempel niet verhoogt met ingewikkelde zaken of strengheid, maar juist verlaagt door eenvoud en steun.

Trainen met Anoek is nooit zwaar. Mentaal dan, want lichamelijk zorgt ze ervoor dat je tot het uiterste gaat. Maar door haar begeleiding / coaching krijg je het vertrouwen dat je het kunt, dat je goed bezig bent en is het makkelijk en leuk, en vooral goed vol te houden, in de training zelf maar ook op langere termijn.
Ze zorgt ervoor dat er afwisseling is in het trainingsprogramma waardoor het leuk en uitdagend blijft.
En ondanks maar 1 keer per week te trainen heb ik zichtbaar goede resultaten. Betere resultaten dan ik had verwacht en dacht dat mogelijk was.

Sinds ruim twee jaar is Anoek mijn personal trainer. Ze doet dat met grote professionaliteit en vanuit een no-nonsense mentaliteit. Ze sluit uitstekend aan op mijn persoonlijke wensen en fysieke mogelijkheden en weet mij te motiveren om elke keer weer een stapje verder te gaan.