Referenties

Los van dat Anoek haar vak echt serieus neemt, het leuk is haar in haar ondernemerschap te volgen en ze een heerlijk nuchter mens is, zijn er 2 redenen waarom ik haar aan iedereen aanraadt. Ten eerste zit Anoek niet vast aan methodes, hypes of producten. Ze gebruikt haar vakkennis en de informatie die jij haar geeft voor adviezen die bij JOU passen. Anoek is zuiver en principieel: ze gaat voor duurzaam effect en daarom moet het passen. Het hoeft ook niet perfect, als er maar stapjes gezet worden. Ten tweede is Anoek een steun en toeverlaat. Nooit verwijtend, soms confronterend en altijd opbouwend. De discipline op blijven brengen om te gaan sporten is “mijn ding”, het is fijn dat Anoek die drempel niet verhoogt met ingewikkelde zaken of strengheid, maar juist verlaagt door eenvoud en steun.

April 2018: ik ben weer begonnen met hardlopen. Hardlopen en ik hebben een beetje een haat-liefde verhouding. Als het lekker gaat, krijg ik er enorm veel energie van en als het niet lekker gaat, is het zo zwaar. Ik zit nu op dat zware punt en ik weet even niet meer hoe nu verder. Ik besluit dat ik wel wat hulp kan gebruiken.

Ik volg al een tijdje 1 x per week een bootcamp-les bij Anoek en dat bevalt me erg goed. Ze is een nuchtere dame die mij zonder veel te pushen erg kan motiveren. Ze is erg nuchter en daar hou ik van. Anoek heeft ook een opleiding gedaan tot hardlooptrainer en daarom besluit ik haar om hulp te vragen.

Samen bespreken we waar ik nu tegenaan loop, waar ik hulp bij kan gebruiken en maken we een plan van aanpak.

Ik besluit tot doel te stellen dat ik in september 8 km wil lopen bij de Dam tot Dam by night en ik wil mijn snelheid verhogen naar de 6 minuut per km.

Anoek maakt een schema voor mij en geeft me tips over mijn techniek. Iedere 4 weken evalueren we hoe het gegaan is en krijg ik weer 4 weken bij mijn schema. Dit geeft mij de nodige stok achter de deur. Ook tussentijds neem ik bij problemen contact op met Anoek.

Nu is het inmiddels augustus en de Dam tot Dam loop by night begint dichterbij te komen. Die 8 km kan ik inmiddels wel lopen. En met de snelheid gaat het ook een stuk beter. In de laatste weken werken we nog verder aan de snelheid.

Ik ben zo blij dat ik Anoek om hulp gevraagd heb! Het hardlopen gaat nu zo lekker! Na de loop in Amsterdam red ik het zelf wel weer even. Maar in februari wil ik een 10 km loop gaan doen in de duinen in Schoorl. In de voorbereiding op die loop ga ik Anoek zeker weer om hulp vragen, want dan moet ik dus ook klimmen….

Trainen met Anoek is nooit zwaar. Mentaal dan, want lichamelijk zorgt ze ervoor dat je tot het uiterste gaat. Maar door haar begeleiding / coaching krijg je het vertrouwen dat je het kunt, dat je goed bezig bent en is het makkelijk en leuk, en vooral goed vol te houden, in de training zelf maar ook op langere termijn.
Ze zorgt ervoor dat er afwisseling is in het trainingsprogramma waardoor het leuk en uitdagend blijft.
En ondanks maar 1 keer per week te trainen heb ik zichtbaar goede resultaten. Betere resultaten dan ik had verwacht en dacht dat mogelijk was.

Sinds ruim twee jaar is Anoek mijn personal trainer. Ze doet dat met grote professionaliteit en vanuit een no-nonsense mentaliteit. Ze sluit uitstekend aan op mijn persoonlijke wensen en fysieke mogelijkheden en weet mij te motiveren om elke keer weer een stapje verder te gaan.