fbpx

Trainingsschema op maat voor thuis

Trainingsschema op maat voor thuis

Blijf sporten tijdens de Corona crisis

1-leg hip thrust

Het is een bizarre tijd nu met het Corona-virus. Je kan de sportschool nu niet in en veel sporten zijn gecancelled. Juist nu is het belangrijk om fit te blijven/te werken aan je fitheid. Ik kan je hierbij helpen. Veel mensen hebben namelijk wel trainingsmaterialen thuis liggen. Ik kan een schema op maat voor je maken waarbij deze materialen worden gebruikt.

Dus:

  • Wil je lekker aan de slag om fit te blijven tijdens deze crisis?
  • Wil jij je kans pakken er sterker uit deze crisis te komen?
  • Wil jij energie opdoen om deze dagen door te komen?
  • Wil jij omgaan met de stress van de huidige tijd?
  • Wil je zowel mentaal als fysiek lekker in je vel blijven zitten?

Meld je dan aan via onderstaande formulier. Dan neem ik z.s.m. contact met je op om de eerste afspraak in te plannen, zodat ik het schema voor je kan maken. En dan blijf jij je zowel mentaal als fysiek lekker voelen tijdens deze crisis.

Stappenplan:

  1. We spreken eerst een keer via Zoom of Skype voor een intake, zodat ik precies een beeld kan krijgen van wat je wilt en nodig hebt. Daarnaast neem ik natuurlijk eventuele pijnklachten en andere punten mee.
  2. Daarna maak ik het schema voor je.
  3. Tijdens een volgend gesprek bespreken we het schema. Ik laat je de uitvoering van de oefeningen zien en laat jou ze ook doen, zodat je gelijk feedback erover krijgt zodat je zeker weet dat je het goed doet.

Dit alles kost 60 euro. Natuurlijk kunnen we erna ook vervolgafspraken inplannen.