fbpx

Instagramcursus @naarlekkerinjevel

 • Van streefgewicht in je hoofd, naar lekker in je vel.

  4-maandse reboot naar een energiek lijf en een positieve mindset.

Stok achter de deur

Nu echt die knop om

Invloed op hoe jij je voelt

Je bent zelf de sleutel

Fit, energiek en krachtig lijf

Op een manier die bij jou past

Herken jij jezelf in één of meerdere van de volgende situaties?

Zeg je dit soort dingen tegen jezelf?

 • Ik heb er geen energie voor.
 • Ik heb geen wilskracht,
 • Ik heb die stok achter de deur nodig.
 • In het weekend gaat het altijd fout met eten/drinken.
strong woman personal training
sport en mindset
 • Weet je dat je je fitter en energieker voelt als je regelmatig sport en gezond eet?
 • Herken jij jezelf in die ‘alles-of-niets’-benadering?
 • Kan jij ook zo streng en hard voor jezelf zijn?
 • Weet je wel wat gezonde voeding is? Maar het volhouden is een uitdaging.

Maar wat als het nu anders kan? Jij hebt namelijk invloed op je lijf en mind! Ik leer je hoe. In 4 maanden heb jij een power body & mind met blijvend resultaat.

Uiteindelijk bereik je de volgende resultaten:

 • Je hebt die knop omgezet.
 • Je hebt de energie om alles te doen op een dag wat je wilt doen.
 • Je hebt de ritme en regelmaat, maar weet ook om te gaan met een verandering van plan.
 • Je weet hoe je zelf invloed kan uitoefenen op hoe je je voelt.
 • Je gedachten helpen je bij het volhouden van sporten en gezond eten.
 • Je manier van denken helpt bij het volhouden.
strong woman
resultaatgerichte krachttraining voor vrouwen
 • Je hebt het gevoel dat je zelf invloed hebt op je eetgedrag, zodat je lekker van eten kan genieten.
 • Je voelt je niet schuldig als je een keer iets eet wat niet zo gezond is.
 • Je hebt rust in je hoofd over sporten en gezond eten.
 • Je blijft goed voor jezelf zorgen tijdens crisissituaties (denk hierbij aan levensingrijpende verandering, zoals verhuizing, gezinsuitbreiding, verlies van werk, verlies van een dierbare of zelfs de Coronacrisis).
 • Je voelt je fit en energiek.

Ik wil dit ook!

Neem dus geen genoegen met waar je nu staat, maar ga voor wat je echt wilt. Het is namelijk nooit te laat voor verandering. Je lichaam is het enige bezit waar we ons hele leven mee moeten doen. Dus neem je belangrijkste bezit niet voor lief en zorg voor je lijf.

Instagramcursus train je lijf en mind sterk

Instagramcursus: Van streefgewicht in je hoofd, naar lekker in je vel

In deze Instagramcursus laat ik je zien hoe jij nu echt die knop omzet en hoe je invloed uitoefent op hoe jij je voelt. Je bent zelf de sleutel naar:

 • Een fit en energiek lijf
 • Jouw gedroomde resultaat
 • Meer energie
 • Meer zelfvertrouwen
 • Blijvend resultaat

Na het voltooien van deze cursus heb jij een fit en energiek lijf en een positieve mindset. Deze weet je dan ook te behouden, omdat je leert volhouden. Dit zorgt voor een blijvend resultaat, zodat je niet steeds weer opnieuw hoeft te beginnen.

Train je lijf en mind sterk

Info over de inhoud:

 • 1x per week een post om jezelf accountable te houden
 • 1x per week een post om te evalueren
 • 1x per week een post waarin je je dankbaarheid deelt.
 • 13 modules met tips, adviezen en opdrachten die jouw ondersteunen in het bereiken van jouw gewenste resultaat (zie hieronder)

13 hoogtepunten/modules

 • Voeding en eten
 • Trainingstips
 • Slaap
 • Corona-module
 • Focus en Wilskracht
 • Gewenst resultaat en plan van aanpak
 • Sterke eigenschappen inzetten
 • SMART-doelen stellen
 • Positieve emoties gebruiken
 • Gewoontes veranderen
 • Autoregulatie (zelf leren aanpassen waar nodig)
 • Crisisplan (bereid je voor)
 • Stress managen

Voordat we op 19 april starten, ontvang je de link naar de Facebookgroep die alleen toegankelijk is voor deelnemers. Daarin zal ik je extra ondersteunen met deze cursus. Je kan hier zelf ook je vragen en opmerkingen plaatsen, zodat iedereen er van kan leren. Dan heb je ook die extra stok achter de deur om de Instagramcursus te doorlopen om zo naar lekker in je vel te gaan.

Referenties:

Het belangrijkste wat ik heb bereikt, is dat ik het sporten eindelijk volhoud. Door Anoek kon ik mijn focus shiften, de focus lag op de toekomst en duurzaamheid ipv op korte termijn resultaten. Het hoeft niet altijd perfect te gaan, als je maar gaat. En zo maak je ook stappen, ook al is de ene stap kleiner. Het is toch weer een stap vooruit.

Ook de focus op kracht ipv looks was een nieuwe kijk die erg goed voor me werkt. Het heeft even geduurd voordat ik hem daadwerkelijk kon nemen, maar ondertussen train ik vooral nog om sterker te worden. Ondertussen ben ik 3 kilo afgevallen en dit was eigenlijk niet eens de bedoeling.

Ik heb de lat op een bepaalde manier lager gelegd, wat voor veel meer duurzaamheid heeft gezorgd. Dus er is geen ‘alles-of-niets’-benadering meer, maar wel rustig aan stap voor stap vooruit. Zo kom je op de lange termijn verder.

Ik merk dat mijn gedrag verandert omdat ik zie dat ik dit kan. Ik voel me sterk en fit. Ik ben in drie maanden tijd 10kg afgevallen en dit was echt zonder moeite. Ik voel me heel fijn bij mijn gezondere levensstijl. Ik vind het bizar dat je dit al in drie maanden kan bereiken. Als ik dat van te voren wist was ik er eerder aan begonnen.

De Instagram ondersteuning heeft me weer laten nadenken over waar ik mijn focus leg, wat belangrijk is en hoe ik hier op een gezonde manier mee om kan gaan. Dat was heel helpend, waardoor ik nu volhoudt en me een stuk lekkerder in mijn vel voel.

Personal training Amstelveen

Veelgestelde vragen:

Voordat we op 19 april starten, ontvang je de link naar de Facebookgroep die alleen toegankelijk is voor deelnemers. Daarin zal ik je extra ondersteunen met deze cursus. Je kan hier zelf ook je vragen en opmerkingen plaatsen, zodat iedereen er van kan leren. Dan heb je ook die extra stok achter de deur om de Instagramcursus te doorlopen om zo naar lekker in je vel te gaan.

Dan is deze cursus juist goed om te doen! Ik leer je juist om vol te houden en om te gaan met tegenslagen. Dat is het hele doel van deze cursus. Dus als je om deze reden twijfelt, is deze Instagramcursus juist perfect voor jou. Ik beloof je ook dat ik je geen voedingsschema of trainingsschema zal geven. We gaan aan de slag met mindset en gedrag, zodat je dé manier kan vinden die voor jou werkt.

Je kan natuurlijk altijd een Instagrampagina maken voor jezelf, omdat je life-time toegang houd tot de Instagrampagina van deze Instagramcursus. Daarnaast kom je ook in een besloten Facebookgroep met alle andere deelnemers van de cursus voor de groepscoaching. Hierin zal ik ook alles delen wat ook via de Instagrampagina wordt gedeeld.

Dat is echt supergoed. Alleen je kijkt niet voor niks op deze pagina. Er is nog iets wat ervoor zorgt dat je niet lekker in je vel zit en die onrust in je hoofd hebt. Vergeet niet dat dit een proces is. Met deze Instagramcursus versnel ik wel dat proces samen met jou. Ik leer je dingen waardoor je een patroon ontwikkeld die voor jou werkt en je niet meer hoeft te twijfelen over wat je doet of dat goed voor jou is. Daardoor ga je blijvend lekker in je vel zitten en heb je rust in je hoofd.

Ja juist. Je wordt in de actiestand gezet en gaat vooral de dingen doen. Je bent per week max een kwartier kwijt aan het kijken en lezen (dit doe je wanneer het jou uitkomt) en daarna ga je de rest van de week juist aan de slag met de punten die je hebt bepaald bij de opdracht van die week.

Ik geef je niet op een presenteerblaadje hoe jij moet eten. Hier heb je niks aan op de lange termijn, anders zouden al die diëten er ook niet zijn. Ik leer jou hoe jij zelf de juiste keuzes op het gebied van voeding kan maken op een manier die bij jou past door aan de slag te gaan met mindset en gedrag. Die laatste twee zijn namelijk de basis om vol te houden.

Deze dingen zijn onderdeel van het leven en daarom is dit ook al meegenomen in het traject. Tijdens dit traject leer ik je ook om hiermee om te gaan, zodat jij ook het vertrouwen hebt dat je kunt blijven volhouden. Vakantie en ziek zijn, zijn namelijk vaak redenen om weer terug te vallen in oude patronen en met dit programma voorkomen we dat.

personal training voor vrouwen

Praktische zaken:

Start: 19 april

Duur: Lifetime toegang tot de Instagramcursus

Coaching: 4 maanden via Facebookgroep

Prijs: 119,- (betaling via Ideal)

Waar: Via Instagram @naarlekkerinjevel. Volg deze pagina en als je betaald hebt dan voeg ik je toe. Vermeld ook even je Instagramnaam bij de betaling, zodat ik weet dat jij het bent.