fbpx

Summerproof: Move & Feel Good

Summerproof: Move & Feel Good

De zomer is weer in het land. We hebben al een hoop mooie dagen gehad en er komen er zeker nog een hoop aan. Het zonnetje schijnt heerlijk, je pakt eens een terrasje en je gaat eens lekker naar het strand. Dat vind ik tenminste allemaal heerlijk aan de zomer. Wat ik minder vind aan deze periode is dat je helemaal bestookt wordt met de kreten ‘summerproof’, ‘bikinibody’, ‘summerready’, en weet ik veel wat nog meer.

Alleen wie bepaalt wanneer je klaar bent voor de zomer? Dat ben je toch alleen maar zelf. Het is zo zonde als je je tegen laat houden door de meningen van anderen, door wat je op social media ziet over wat zou horen. Ik moet bekennen dat ik dat ook ooit heb gedaan, maar dit betekende ook dat ik met minder plezier naar het strand ging. En dat terwijl ik het strand helemaal super vind.

Ik moet bekennen dat ik dat ook ooit heb gedaan, maar dit betekende ook dat ik met minder plezier naar het strand ging. En dat terwijl ik het strand helemaal super vind.

BIKINIBODY

Ik heb nieuws voor je! Ook jij hebt een bikinibody! Je hebt een body en een bikini (ga ik voor het gemak even vanuit). Dus trek je bikini aan en voilá. Ik snap wel dat het niet zo makkelijk is als het klinkt als je je al een lange tijd hebt laten lijden door je negatieve gedachten over je lichaam. Wat als je nu eerst eens gaat kijken naar de delen van je lichaam die je wel mooi vindt. Leg hier eens de nadruk op.

Verder straal je uit hoe je je voelt. Je bent namelijk meer dan alleen je lichaam! En wat is mijn quote ook alweer? Oh ja! MOVE & FEEL GOOD. Het is mijn ervaring en dat van anderen dat je je lekkerder gaat voelen door sport en beweging. Want wie bepaalt hoe je eruit zou moeten zien? Ook jij bent die leuke meid die in haar bikini over het strand kan lopen. Dus prima als jij lekker gaat sporten voordat je naar het strand gaat. Doe het alleen dan voor jezelf, omdat je je dan beter gaat voelen.

Verder straal je uit hoe je je voelt. Je bent namelijk meer dan alleen je lichaam! En wat is mijn quote ook alweer? Oh ja! MOVE & FEEL GOOD.

WAT IS SUMMERPROOF?

Wie houdt je voor de gek als je het hebt over summerproof? Alleen jezelf toch? In de winter wil je je toch ook lekker voelen. Eerder zei ik al dat sporten ervoor zorgt dat je je beter gaat voelen. En hierdoor ga je vanzelf meer keuzes maken waardoor jij je nog beter gaat voelen. Gun dit jezelf alsjeblief het hele jaar door.

MAAR HOE EN WAT DAN?

Wat betreft beweging is het belangrijk om iets te doen wat je leuk vindt en waar je een goed gevoel van krijgt. Ik heb ook niet altijd zin om te sporten. Ik kan je alleen wel vertellen dat ik me achteraf altijd goed voel. Deze ervaring hebben ook de mensen die meedoen met mijn bootcamplessen. Als je niet vast wilt zitten aan bepaalde tijden kun je ook thuis gaan trainen.

En voor nu: Fijne zomer!


summerproof